Forze AB – Ett växande familjeföretag

Försäljning av bilar och motorfordon samt egen bil- och ATV-verkstad

Forze AB startades sommaren 2012. Vi är ett familjeägt företag med gemensamt intresse och erfarenhet i bilbranschen. Namnet Forze uppkom genom en sammanslagning av våra efternamn – Forshell och Zetterman. Då vi inte bara säljer bilar utan även andra motorfordon såsom ATV/UTV, motorcyklar, båtar och vattenskotrar ville vi ha ett namn som inte var för smalt kopplat till enbart bilar.

I början av 2015 tog vi nästa steg och köpte bilverkstaden – Svanebergs Bil & Mc – som ligger vägg i vägg med våra lokaler på Odalvägen 1 i Kalmar. Sverker och Ulf som drivit bilverkstaden i ca 25 år arbetar kvar och tillsammans har de över 60 år erfarenhet av reparation och service av bilar. De har tidigare varit auktoriserad verkstad för Dodge Chrysler och är fortfarande idag anslutna till Autoexperten. Med egen bilverkstad kan vi ge en komplett service till både gamla och nya kunder. Vi har både företag och privatpersoner som kunder. Sedan våren 2017 erbjuder vi också Polaris sortiment av ATV & UTV, samt självklart auktoriserad Polaris-verkstad.

Vi fortsätter expandera och sen 2019 är vi återförsäljare av BRP med deras sortiment av Can-Am ATV/UTV och Sea-Doo vattenskotrar. Nyheten för 2020 är att vi är återförsäljare av Subaru nybilsförsäljning samt auktoriserad verkstad.

Anna-Karin Forshell Ekonomi/Marknadsföring
Andreas Lantz Verkstadschef/Fordonsmekaniker
Magnus Gustavsson Fordonsmekaniker
Linda Petersson Kundmottagare

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 13.00
Söndag Stängt
Mån-Fre 08.00 - 16.30
Lör-Sön Stängt