Information COVID-19

Vi vill upplysa om att vi på Forze AB tar ansvar för att minska smittospridningen av COVID-19. Vi följer noga utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer av omtanke om din och vår hälsa. Vi håller öppet som vanligt men har åtagit ytterligare försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

De åtgärder vi gör är utökade städrutiner, utökade rengöringsfrekvens av våra fordon på vår anläggning. De fordon vi hanterar i verkstaden rengörs på de ytor som berörs innan utleverans. Vi undviker större samlingar i våra lokaler och många av våra fordon hittar du utomhus och är det någon modell du vill provköra som finns i hallen ser vi till att den blir utkörd. Våra medarbetare stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom.

Om du har en bokat tid hos oss och känner sjukdomssymptom ber vi dig kontakta oss på telefon för att boka om ditt besök eller att hitta ett alternativ lösning av lämning/hämtning av ditt fordon. Här på vår hemsida hittar du kontaktuppgifter.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 10.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 13.00
Söndag Stängt
Mån-Fre 08.00 - 16.30
Lör-Sön Stängt